Говорителят на руския президент Дмитрий Песков обвини европейските политици за спирането

...
Говорителят на руския президент Дмитрий Песков обвини европейските политици за спирането
Коментари Харесай

Кремъл: Северен поток спря заради санкциите

Говорителят на съветския президент Дмитрий Песков упрекна европейските политици за прекъсването на газопровода " Северен поток ". Заявката бе дадена в изявление за предаването " Москва. Кремъл. Путин " по съветския Първи канал.

" Ако европейците взимат безусловно неуместно решение, с което отказват да обслужват своето съоръжение, или по-скоро оборудването, което принадлежи на " Газпром ", само че което те са задължени по контракт да обслужват - това не е по виновност на " Газпром ", а на политиците, които са взели решенията за глобите. " По думите на представителя на Кремъл Дмитрий Песков западните политици са виновни за прекъсването на " Северен поток 1 ".

Според Песков, представен от " Интерфакс ", европейците са задължени по контракт да поддържат централата, която е благосъстоятелност на съветския енергиен колос " Газпром ".  " А в този момент политиците се грижат " жителите им да получават инсулти, когато видят сметките си за ток ", сподели Песков, визирайки бързо растящите цени на силата.

" Сега, когато застудее, обстановката ще се утежни още повече ", добави представителят на Кремъл.

Също по този начин съгласно представителя на Путин, профилактики се организират по регламентирани периоди. В края на краищата " Газпром " в продължение на доста десетилетия е изграждал репутацията си на надежден гарант на енергийната сигурност и на благонадежден снабдител. И ние сме уверени, че " Газпром " не е направил нито една стъпка, която да разклати тази известност ", сподели Песков
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР